De Vlaamse Yachting Federatie heeft een nieuwe IRC - site

logo IRCDe Vlaamse Yachting Federatie (VYF) heeft zopas een correspondentieovereenkomst afgesloten met de Union Nationale pour la Course au Large (UNCL) inzake de verstrekking van IRC meetbrieven in België. Naast de reeds goed verlopende ondersteuning van het wedstrijdzeilen met kajuitjachten voor de recreatieve zeiler via het cruiserratingsysteem wenst de VYF vzw in samenwerking met de organisatoren van het ONZK nu ook het wedstrijdzeilen voor jachten die over een IRC meetbrief dienen te beschikken met een doeltreffende omkadering te ondersteunen.

Buiten de contacten met de wedstrijdorganisaties, de uniformiteit van de wedstrijden en kampioenschappen, het afstemmen van de wedstrijdkalender, de public relations, behoort ook het uitbouwen en beheer van het IRC ratingsysteem tot de taak de Vlaamse Yachting Federatie.

Op de nieuwe website kunt U weldra als zeiler uw rating aanvragen, uitslagen consulteren, data en organisatielinks terugvinden, etc...

Interessante links:
www.cruiserrating.be
www.vyf.be/irc (de nieuwe site)
http://irc.vyf.be (aanvragen)

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: