Wie stelt mini-J matchracing team samen en gaat de strijd aan op het Galgenweel?

Start mini J'sHet zeilseizoen nadert zijn einde, de jachten hebben een spirakje tot Antwerpen gevaren en de verschillende eenheidsklassen hebben hun kampioenschappen afgewerkt. De boten worden opgeborgen maar als toetje wordt nog de zesde editie van het matchracen met de mini J’s georganiseerd. Dit gebeurd door de VVW Recrea vzw op het Galgenweel in Antwerpen. De vorige edities waren telkens een succes omdat er erg veel leuke teams deelnamen en het spelletje hen wel kon boeien. Fun is het belangrijkste!

Voor deze editie werd de formule bijgesteld, zodat er meer quality sailtime is. Het match- en fleetracen met de vloot van vier mini’s, style America’s Cup, blijft behouden. Er zijn vier selectiedagen en een finaledag. Per selectie worden vijf teams uitgenodigd. Voor de finale moet nog bekeken worden hoe de formule best kan werken, maar de dagwinnaars zijn natuurlijk verzekerd van de finale. De zeilers varen ieder minimaal vier matchraces en twee fleetraces.

Data (kies één selectie datum!):

mini J's onder spimini J's onder spiZondag 16 november – selectiedag 1 (vijf teams)
Zaterdag 22 november – selectiedag 2 (vijf teams)
Zondag 23 november – selectiedag 3 (vijf teams)
Zaterdag 29 november – selectiedag 4 (vijf teams)
Zondag 30 november – de finale voor de geselecteerden (vijf teams)

Inschrijven

Je kiest met je team je selectiedag – snel zijn is de boodschap want vol is vol.
De dag vat aan om 9.30 uur en duurt tot 16 uur. Elk team is samengesteld uit drie getalenteerde zeilers. De deelname in de onkosten is 30 euro per team.
Schrijf snel in bij Geirnaert Luc (luc

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: