Holland Sport maandagavond in het teken van de zeilsport

Vanavond staat het televisieprogramma Holland Sport bijna helemaal in het teken van de zeilsport. Gerd-Jan Poortman en Ed van Lierde (team Delta Lloyd) vertellen over de ontberingen van de bekendste zeilrace om de wereld, de Volvo Ocean Race. Marcelien de Koning blijkt, naast zeilen, ook ambities als tv-presentatrice te bezitten. Vanavond zal zij, onder leiding van presentator Wilfried de Jong, haar vuurdoop krijgen op de Nederlandse televisie.

De uitzending gemist:

Alle video's zijn te bekijken via de Volvo Ocean Race video player.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: