33e editie van de winterwedstrijden te Drimmelen begint op 2 november

Winterwedstrijden DrimmelenDe wedstrijdscommissie van WSV Biesbosch heeft het genoegen U voor haar winterwedstrijden te Drimmelen uit te nodigen. Het is alweer de 33e editie van deze winterwedstrijden te Drimmelen. De wedstrijden worden gehouden op de rivieren Amer, Merwede en Hollandsdiep. Aan deze winterwedstrijden kunnen in principe alle kajuitzeilboten meedoen, de wedstrijdcommissie kan met het oog op veiligheid extreem langzame schepen uitsluiten van deelname.

Afhankelijk van de ingeschreven schepen wordt een klasseindeling gemaakt. De wedstrijdcommissie is er alles aan gelegen schepen in een officiele wedstrijdklasse (bij voldoende aanmeldingen)ORC club, sportboten, en eenheidsklassen in te delen ( bij 5 dezelfde boten krijgen deze een eigen klassement). Natuurlijk kunnen ook ongemeten schepen deelnemen, zij worden dan ingedeeld in de vrije klassen. De wedstrijdcommissie zal zijn uiterste best doen om overeenkomstige schepen in dezelfde klassen in te delen, of starts van klassen waarin overeenkomstige schepen varen zoveel mogelijk te combineren.

De wedstrijddata

De wedstrijden worden gehouden op 2 november 2008 - 23 november 2008 - 14 december 2008 - 11 januari 2009 - 1 februari 2009 - 1 maart 2009 - 22 maart 2009
en als reservedatum 29 maart 2009.

Ligplaatsen

Indien U niet beschikt over een ligplaats in Drimmelen kunt U gedurende het winterseizoen van 31 oktober 2008 tot 31 maart 2009 een ligplaats krijgen tegen een vergoeding van 9,30 euro zijnde (lengte in meters x breedte in meters). Buiten deze periode is het normale pasantentarief van toepassing.

Info: www.wsvbiesbosch.nl
Foto: Danny Meeuwessen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: