Olympische zeilers strijden in de Rotterdamse haven om NCK Teamzeilen

NCK TeamzeilenVoor de derde keer wordt in de Rotterdamse Maashaven het NCK Teamzeilen bevochten. Op 18 en 19 oktober strijden twaalf Nederlandse zeilverenigingen, waaronder alle vijf de Rotterdamse verenigingen, om de Blauwe Wimpel Teamzeilen. Tal van internationale toppers, waaronder de gebroeders Sven en Kalle Coster, Carolijn Brouwer, Merel Witteveen en Peter Peet, maken deel uit van de diverse bemanningen.

De loting is geweest en heeft voor zaterdag 18 oktober de volgende indeling opgeleverd:
Poule A: Maas, MayDay, Kaag, Loosdrecht, Binnenmaas, KZC.
Poule B: RZV, WSVR, Lelystad, Braassem, Aegir, Langweer.

Korte twee-tegen-twee wedstrijden staan garant voor een uiterst boeiend schouwspel midden in Rotterdam. Op de tribune aan de Brielselaan 69, 15 meter boven het water, kunt de wedstrijden goed volgen en krijgt u een soort Stadion-De-Kuip-gevoel.

Info en foto: www.stichtingworldportsail.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: