Proefvaartdagen bij Seaquest Yachts te Lelystadhaven

Seaquest YachtsNaar aanleiding van de boottest in het blad Zeilen en de Hiswa te water heeft Seaquest Yachts te Lelystad besloten om een proefvaart- en bezichtigingsweekend te organiseren speciaal voor de SQ32. In het weekend van 18 en 19 oktober 2008 bieden zij de mogelijkheid om de Seaquest SQ 32 te komen testen. Er zullen een aantal Seaquest 32 eigenaren klaar staan om te ondersteunen en om alle vragen over de boot te kunnen beantwoorden.

Ook ligt de Wicked Lady, een gebruikte SQ32 IRC geoptimaliseerd, klaar voor bezichtiging. Gedurende dit weekend kom je alles te weten over de boot, het merk en de toekomstige modellen. De warme koffie en broodjes, evenals Rob Greven en Martijn Dinant staan voor je klaar. Wil je niet varen maar wel graag, geheel vrijblijvend, langskomen dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.

Graag even een reactie als je langs wil komen of wil komen proefvaren, zodat men je optimaal van dienst kan zijn. Je aanmelden voor bezichtiging of proefvaart doe je op benelux@seaquestyachts.com of seaquestyachts@lelystadhaven.nl .

Meer info op www.lelystadhaven.nl

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: