Nomineer jouw favoriet voor de Solo Challenge Award 2008

Ook in 2009 wordt er weer een Solo Challenge Award uitgereikt. De Award is een initiatief van de stichting SHORTHANDED.NL en wordt in 2009 in samenwerking met de Vereniging Shorthanded Zeilen opgezet. Bijzonder is deze keer dat iedere zeiler mee kan doen met het voordragen van genomineerden. In 2008 nam Lucas Schröder de award mee naar huis.

Het nomineren van kandidaten kan via email naar award@shorthanded.nl Half januari wordt de definitieve lijst met genomineerden bekend gemaakt. De jury maakt de uiteindelijke selectie wie er op de shortlist komt. De Jury voor de Solo Challenge Award bestaat uit; Henk Bezemer (Zeilen), Jan-Berent Heukensfeld Jansen (ABNAMRO), Leon Bart (Ostar) en Klaartje Zuiderbaan (Matchracen). De winnaar wordt op maandag 26 januari bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in de sociëteit van de De Maas te Rotterdam.

De Solo Challenge Award wordt ieder jaar uitgereikt aan de meest opmerkelijke Nederlandse prestatie in het solo-zeilen. Doel van de Solo Challenge Award is het belonen van Nederlandse zeehelden binnen het solo-zeilen en het stimuleren van ontwikkelingen binnen deze uitdagende vorm van top-sport. De Solo Challenge Award is in 2008 voor het eerst uitgereikt in het historische pand van de Koninklijke Roei- en Zeilvereniging 'De Maas' te Rotterdam.

Foto: www.shorthanded.nl

Labels

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: