Wijzigingen regels voor wedstrijdzeilen 2009-2012 uitgelegd te Gent

Bakboord !In samenwerking met North Sails organiseert de VYF een eerste introductie over de wijzigingen in de regels voor het wedstrijdzeilen 2009-2012.
Dhr. Joep Straus, een ervaren nationaal jurylid en zelf wedstrijdzeiler, zal u tijdens dit seminarie de wijzigingen toelichten.

Dit seminarie zal doorgaan op 21 januari 2009, om 19.00 uur, in het Huis van de Sport, Zuiderlaan 13 te 9000 Gent.

Deze uitnodiging is bestemd voor wedstrijdzeilers, coaches en comitéleden. De deelname is gratis. Om de zaak efficiënt te kunnen organiseren had de organisatie graag op voorhand geweten wie hiervoor belangstelling had. Gelieve daarom ten laatste op 16/01/09 uw naam, emailadres en achtergrond (óf wedstrijdzeiler+SailorID óf coach óf comitélid) te sturen naar ilse@vyf.be zodat u op de hoogte kan gehouden worden van verdere ontwikkelingen. Vermeld als onderwerp voor uw mail: "intro RRS 2009-2012".

VYF Nieuwsbrief

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: