Dennis de Ruiter wil tot de besten in de Finn klasse behoren

Dennis de RuiterDennis de Ruiter uit Venlo (NED) wil tot de top van Nederland behoren in de Finn klasse en moet daarvoor veel trainen en deelnemen aan een groot aantal wedstrijden. Om dit te kunnen verwezenlijken is veel tijd, talent en budget nodig. Dat laatste heeft hij in ieder geval gevonden bij het consumenten-elektronicamerk Lenco want ook dit jaar zijn zij weer hoofdsponsor geworden van Dennis de Ruiters Finn ambities.

“Dennis de Ruiter is een enthousiaste en resultaatgerichte zeiler, die in zijn klasse tot de besten wil behoren. Dat is exact waar wij als merk ook voor staan”, zegt Lenco directeur Nico Brabers. “Bovendien bestaat een groot deel van ons assortiment uit attractieve producten voor mobiel gebruik, vandaar dat wij ook al jaren een nauwe band met de zeilsport hebben.”

Dit jaar zal Dennis de Ruiter met de Finn deelnemen aan een aantal races, waaronder het EK Scarlino in Italië, de Breitling Regatta in Medemblik en de Randmeerrace in Harderwijk.

Zegt Dennis: “Watersport is mij met de paplepel ingegoten. Ik ben geboren bij een jachthaven en mijn hele familie heeft met de watersport te maken. Ik ben dus een echt watermens! Om mijn doelstelling te halen moet ik natuurlijk heel veel trainen en ben ik daarmee tientallen weekeinden per jaar bezig. Aspecten als bootsnelheid voor de wind en aan de wind zijn belangrijk, maar ook hangtechniek, boothandeling en tactiek zijn belangrijke aandachtspunten. Ik ben dan ook blij dat Lenco vertrouwen in mij heeft en ik vind het merk bovendien ook erg goed bij me passen. Ik ga dit jaar weer erg mijn best doen om tot de top te behoren!”.

De actuele resultaten, wedstrijdverslagen en fcoto’s van zowel Dennis de Ruiter zijn te lezen op de speciale zeilsport-website van Lenco: www.lenco-sailingteam.com

Foto: Dennis de Ruiter in actie tijdens de Randmeerrace in 2007

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: