Uitnodiging Vetus voorjaarswedstrijden 2008

Vetus voorjaarswedstrijden 2008Team Skipsmaritiem Zuidfries stuurde ons de volgende uitnodiging:

"Beste zeilvrienden, met deze fraaie poster wil ik graag de eerste 5 korte baan wedstrijden van dit seizoen onder de aandacht brengen.
De diehards hebben de winter door geweldig getraind in onder andere de Goofies en de IJspegel, De Beerenburg-cup, en de Coldhanded Cup op het water voor Lelystad."

"Nu het voorjaar ons toelacht, ik schrijf dit onder een heerlijk voorjaarzonnetje, en zou ik de aandacht in uw blad of op uw site, velen voor de Vetus voorjaarswedstrijden willen uitnodigen."

Natuurlijk Gard Moors daar is ClubRacer toch voor.
Ik heb gelijk de Vetus Voorjaarswedstrijden ook in het ClubRacer wedstrijdkalender gepubliceerd.

Dus ClubRacers die niks te doen hebben op 12 en 13 april kunnen nog een laatste training organiseren voor de Van Uden Reco Stellendam Regatta die een weekend later van start zal gaan op 19 april. De Van Uden Reco Stellendam Regatta is de eerste wedstrijd van 2008 die meetelt voor de Verbondsbezem competitie.

Inschrijven en meer info: www.vetusvoorjaarswedstrijden.hopto.org

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: