Binzovrom Race

ColijnsplaatDe bar is dicht, de zeilrace gaat door!

Voor al diegene die zich niet thuisvoelen bij het grote zeilgeweld van de Van Uden Reco Stellendam Regatta is de Binzovrom zeilwedstrijd op 20 april vanuit Colijnsplaat een mooi alternatief met recreatief karakter.
De Binzovrom Race wordt voor de 6de maal georganiseerd, dit jaar niet op de 3de zondag in maart, maar op de 3de zondag in april, de organisatie hoopt door het verschuiven van de datum op beter weer dan voorgaande jaren en dus meer kans dat de zeilwedstrijd door kan gaan.

Nieuwe organisatie met Goofies en Kerstrace smaak.

Voorgaande jaren was organisatie in handen van Jannie en Rob Vermeulen van Bar Binzovrom uit de Voorstraat in Colijnsplaat, Jannie en Rob hebben besloten na vele jaren iets anders te gaan doen. Bar binzovrom is inmiddels gesloten en wordt op moment van dit schrijven verbouwd tot een restaurant. Nu wilde Jannie en Rob, de Binzovromrace toch door laten gaan en hebben enkele organisatoren van de Goofies en de Kerstrace gevraagd om de organisatie over te nemen, maar blijven zelf nog betrokken bij de organisatie.

De briefing, prijsuitreiking en de inschrijvng was voorgaanden jaren in Bar Binzovrom en is vanaf heden in de Yachtclub te Colijnsplaat.

Inschrijven via E-mail; binzovromrace@zeelandnet.nl of op zaterdag 19 april vanaf 20.00 uur in de Yachtclub.

Onderaan dit bericht vind je het inschrijvingsformulier.

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: