Light Vessel Weekend op 5-6-7 september

Light Vessel WeekendMet het nieuwe zeilseizoen in aantocht wordt de kalender van de Royal Belgian Sailing Club basis Zeebrugge bekend gemaakt. De belangrijkste wijzigingen zijn de nieuwe data voor het Light Vessel Weekend en de openstelling van alle wedstrijden voor CR gemeten schepen. Het Light Vessel Weekend wordt dit jaar gevaren op 5-6-7 september en sluit hierdoor perfect aan op het Breskens Sailing Weekend.

Vrijdagavond wordt het startschot gegeven vanuit Breskens om later die avond in Zeebrugge te finishen.

Een extra manche die het reeds bestaande raceformat met z’n coastal en upwind downwinds verder aanvult.

Belangrijke wijziging is dat er vanaf dit jaar ook in CR gevaren wordt. Uiteraard blijft het Light Vessel Weekend open voor IRC gemeten schepen en CR-zeilers.

Met deze openstelling voor CR willen wij graag iedereen de kans bieden om aan deze wedstrijden deel te nemen.

Met afwisselende parcours, een uitgebreide crew die de banen verzorgt op het water en bijhorende après-voile trachten we hier tegemoed te komen aan wat de wedstrijdzeiler zoal verwacht van een actief maar aangenaam weekend.

Inschrijven voor de wedstrijden kan via de website: www.rbsc.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: