Cruiser Rating telt meer dan 100 CR meetbrieven in 2008

Cruiser RatingMet gepaste trots meldt Stijn Reunis, de secretaris van het Cuiser Rating gebeuren, dat einde februari de kaap van 100 gemeten CR 2008 zeiljachten bereikt is en dat het ondertussen in een gestaag tempo oploopt naar de 108 CR meetbrieven.

Het winter zeilseizoen loopt stilaan ten einde en blijkbaar hunkeren de recreatieve wedstrijdzeilers nu al naar de vele zeilwedstrijden die seizoen 2008 in petto heeft.

Nog een positieve noot is dat er ondertussen ook een mooie CR kalender is gevuld van wedstrijden voor de kust te Blankenberge, Oostende en het in 2007 nog vreemdgaande Zeebrugge.

Ook staan de wedstrijden op de Oosterschelde waaronder de gekende Goese Sas Throphy , Westerschelde Terneuzen, de Breskens clubwedstrijden en uiteraard ook de Antwerpse toppers op de agenda al zijnde Schelderegatta en Antwerp Race.

Op de algemene CR kalender vindt je ook terug de affiches van de aangekondigde wedstrijden en Stijn Reunis hoort nu al echo's dat er nog meer clubwedstrijden zullen volgen die onder de CR meetbrief zullen gezeild worden.

Dit alles is vloeit uit de samenwerking tussen de VYF en VVW Recrea die met hun gemeenschappelijk doel het zeezeilen in 2008 wel degelijk promoot. Er is in elk geval nu al een leuk en gevarieerd aanbod voor de zeilers in België en Nederland.
Stijn Reunis sluit af met: “Een sterke basis van recreatieve CR wedstrijdzeilers staat garant voor recruteren van echte racer wedstrijdzeilers die zeker verder hun gading zullen vinden in het racing IRC wedstrijdzeilen, dat is en blijft alvast de VYF en VVW Recrea doelstelling.”

www.cruiserrating.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: