Evi Van Acker blijft op een 2de plek hangen

Evi Van AckerOp dag 4 van het WK Laser Radial werd uiteindelijk nog 1 reeks gezeild. Evi Van Acker eindigde in haar reeks 2de. Sarah Steyaert (FRA) eindigde in haar reeks ook 2de. Hierdoor blijven de posities gelijk. Sarah Steyaert één, Evi Van Acker op twee.

Maes Laura zeilde opnieuw een mooie wedstrijd en eindigde in haar reeks op een 23ste plaats waardoor ze in de ranking opklimt naar een 53ste plaats.

De 4 races worden gebruikt om het deelnemersveld in een gold en silver reeks op te splitsen, vertelt Luc Ameloot (VYF) ons. Beide Belgische deelnemers, Evi Van Acker en Laura Maes, zeilen in de gold fleet tijdens het WK.

www.takapunaworlds.org
Foto © Will Calver

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: