Franck Cammas en Groupama crewleden trainen in Valencia met BMW Oracle

CammasEr werd al maanden over gespeculeerd, maar nu blijkt de roddel werkelijkheid geworden. De getalenteerde Franse multihull zeiler Franck Cammas is in Valencia, en traint er samen met het BMW Oracle team op catamaran.
De America’s Cup uitdager uit de States startte na een paar weken verlof opnieuw met hun twee - boten oefenschema op maandag 10 maart. Russell Coutts en James Spithill waren eerder, net als de meesten van het team, opgetrommeld voor regatta’s verspreid over zowat de ganse wereld.

En op dinsdag 11 maart verscheen in de namiddag dan ook Cammas ten tonele. Twee teams trainden in ideale omstandigheden vooral de start manoeuvres. De witte catamaran met BMW Oracle stickers werd gestuurd door James Spithill, terwijl de sparring catamaran met Holmatro kleuren Franck Cammas aan de helmstok voelde, met verschillende leden van het Groupama team aan zijn zijde.

bron : http://valenciasailing.blogspot.com
Foto copyright Pierre Orphanidis / Valencia Sailing

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: