Aankondiging J22 Spring Cup Medemblik 29/30 maart

J22 vlootKomend weekend is de J22-klasse weer te gast bij Margriet Pannevis en Angeline Smink van RZV Hollandia voor de jaarlijkse Spring Cup, het 2e J22 Year Ranking evenement van dit jaar alweer. Vanwege het vroege begin van het seizoen vindt de Spring Cup al eind maart plaats in plaats van rondom Koninginnedag zoals gewoonlijk. Het lijkt erop alsof de sneeuwbuien plaats maken voor wat hogere voorjaarstemperaturen, met name zondag lijkt een prachtige dag te worden.

Er hebben zich bijna 20 teams ingeschreven maar de de historie wijst uit dat velen zich pas laat inschrijven, op naar de 30 boten dus! De klasseboot is verhuurd dit weekend aan een nieuw team die wellicht dit jaar zelf J22 willen gaan varen. Mocht jij ook een keer je krachten willen meten met de Nederlandse J22-teams, check de wedstrijdkalender en mail naar klasseboot@j22.nl voor beschikbaarheid!

Hollandia staat altijd bekend om kwalitatief geweldige wedstrijden, zij zullen zaterdag om 12h00 de eerste start wegschieten. Na 3 wedstrijden zal iedereen vervolgens direct naar Jacques van Cafe Brakeboer gaan voor het gratis happy hour + bitterballen, gevolgd door een dinerbuffet in het cafe (of buiten als het goed weer is) 's Avonds is er zelfs een band voor diegenen die aan de lampen willen gaan hangen!

Zondag wederom 3 wedstrijden, kortom, het wordt weer een aktief weekend! De uitslagen zullen snel op www.j22.nl en op Clubracer.be te vinden zijn.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: