Aankondiging INTERNATIONAL OPTISPRING REGATTA 2008

vloot OptimistenHet komende weekend, 29 en 30 maart 2008, organiseert DOCB – de Belgische Optimist Class - samen met WSV Helius uit Hellevoetsluis haar jaarlijkse International OPTISPRING regatta vanuit Stellendam Marina op de Haringvliet, Nederland.

Voor het eerst in de geschiedenis van het evenement werd de limiet van het maximum aantal deelnemers bereikt.

Er schreven 170 deelnemers in uit 10 landen met daarbij, naast uiteraard de beste Belgen en Nederlanders, ook Britse, Duitse, Spaanse en Franse toppers. Titelverdediger is Stijn Van Hoye (BEL), die vorige week nog de befaamde 4-daagse Magic Marine Easterregatta op zijn naam schreef.

Wisselbeker door Milko BrusselmansWisselbeker door Milko BrusselmansNieuw dit jaar is de Optispring Challenge Cup, wisselbeker voor het beste landenteam, ontworpen door staalkunstenaar Milko Brusselmans.

De weersvoorspellingen zien er gunstig uit en hopelijk blijft de sneeuw, die vorig paasweekend menig wedstrijd teisterde, achterwege.

Meer info op www.optispring.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: