Breitling Regatta voortaan verder als Delta Lloyd Regatta

Delta Lloyd RegattaDelta Lloyd en de organisatie van de Holland Regatta zijn dit jaar tot een samenwerking gekomen. De gewezen Breitling Regatta zal vanaf dit jaar voortgaan onder de naam Delta Lloyd Regatta. De Delta Lloyd Regatta vindt plaats van 21 tot en met 25 mei 2008 in Medemblik. Delta Lloyd is al een aantal jaar zeer actief als sponsor van het watersportverbond en is hoofdsponsor en naamgever van de Delta Lloyd kernploeg.

De heer Koen van Niftrik, manager communicatie Delta Lloyd, “Watersport en wedstrijdzeilen past erg goed bij het merk Delta Lloyd. Onze slogan “Niets is zeker….. Zeker Delta Lloyd” past heel goed bij het wedstrijdzeilen. Een sport waar je van veel verschillende factoren afhankelijk bent, die wij hierdoor een stuk zekerheid bieden. Delta Lloyd is reeds een aantal jaar official partner van het Watersportverbond en sinds 2007 hoofdsponsor van de Delta Lloyd Kernploeg. Ook is Delta Lloyd sponsor van de Hiswa te Water en het Delta Lloyd ONK Olympische Klassen. Wij waren op zoek naar een hoog aangeschreven internationaal zeilevenement om ons merk in de watersport verder te verstevigen. Een evenement dat aansluit met de ingeslagen weg betreft sponsoring van de wedstrijdzeilsport. Voor ons was deze regatta een logische keus. Het is de grootste internationale zeilregatta voor de Olympische zeilklassen. Alle nationale en internationale topzeilers zullen hierbij aanwezig zijn. Dit niveau sluit uitstekend aan bij de merkgedachte van Delta Lloyd”.

Dat de Delta Lloyd Regatta hoog aangeschreven staat in de internationale zeilwereld blijkt uit het feit dat zij door veel internationale zeilers gezien wordt als een laatste grote krachtmeting voor de Olympische Spelen en voor een aantal zelfs de laatste kwalificatie mogelijkheid is. Aan de Delta Lloyd Regatta doen ruim 1100 zeilers uit meer dan 60 landen mee.

Namens de organisatie van de Delta Lloyd Regatta zegt Henri G C van der Aat; “Wij zijn enthousiast over deze nieuwe samenwerking. Wij zien het als een grote kans om deze regatta op een hoger plan te tillen. Om de zeilsport meer zichtbaarheid te geven worden de finales vanaf zaterdagavond dicht bij de kant gevaren. Samen met alle deelnemers, medewerkers en andere sponsoren ligt er een mooie uitdaging om er een succesvolle week van te maken”.

www.deltalloydregatta.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: