CHARITY CUP 2008 op de Oosterschelde, schrijf nu in!

Logo Charity CupDe stichting Sail4Charity is opgericht door Raoul van de Visse en Pim van Hooijdonk. Beiden zijn enthousiaste wedstrijdzeilers die zich willen inzetten voor verschillende goede doelen. Als Zeeuwen weten zij als geen ander hoe ontspannend en spannend het sporten op de vele Zeeuwse wateren kan zijn. De stichting stelt zich ten doel evenementen en activiteiten te organiseren in en om de watersport en de opbrengsten uit bijvoorbeeld sponsoring te schenken aan goede doelen, en in 2008 is dat de Nederlandse Nierstichting.

De Zeilwedstrijden om de “Charity Cup” gevaren op de Oosterschelde, gaan door op zaterdag 7 juni 2008. Zij staan onder leiding van W.S.V. Wolphaartsdijk en er zal worden gevaren in 4 verschillende klassen:
- Toerklasse zonder spi
- Toerklasse met spi
- ORC
- IRC

Om 10u30 wordt het eerste startsein gegeven. De uiterste eindtijd is om 17u00. Daarna volgt een après sail programma aan wal (zie verder).

Inschrijven kan online via www.sail4charity.nl en kost u voor 1 juni 25 euro. Na 1 juni betaalt men 30 euro. De wedstrijddocumenten, sponsormateriaal en nummerstickers zal men kunnen afhalen vrijdagavond 6 juni tussen 21u15 en 22u00 in theater de Mythe in Goes.

Den Pré Sail in Goes

Artistieke PosterArtistieke PosterIn de Mythe te Goes gaat op dat moment ook een fantastisch vrijdagavond vullend programma door. Tussen 20u00 en 23u00 is er een theaterprogramma met cabaret, dans, bands, enz, gevolgd tot 01u30 door een after-party voor de liefhebbers. De toegangsprijs voor dit spektakel wordt verminderd voor deelnemers aan de zeilwedstrijd. Gelieve het aantal ticketten aan te geven op het online inschrijvingsformulier van de wedstrijd.

Voorafgaand aan dit avondprogramma kan u ook deelnemen aan het theaterbuffet

Vervoer van het Goese Sas naar het theater in Goes en terug wordt gratis geregeld. Vergeet alleen niet door te geven met hoeveel personen u van dit vervoer en het theaterbuffet wenst gebruik te maken, en wel op info

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: