Het voltallige Redactie team van ClubRacer een weekje met verlof

hangmatVanaf morgen, zaterdag 19 juli, tot en met zaterdag 26 juli, knijpt het ganse Redactie team van ClubRacer er even tussen uit. Een welverdiend verlof, al zeggen we het zelf, waarin een week lang de toetsenborden onberoerd worden gelaten.
Na 26 juli zijn we met z'n allen natuurlijk trouw op post, om de door jullie ingezonden stukken weerom zo snel en goed als mogelijk te plaatsen en het globale zeilgebeuren te verslaan. Tot dan!!!

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: