Luctor Yachts en G-Force Yachts alive and kicking

Luctor 42 designZoals velen van jullie inmiddels wel zullen weten worden de Luctor 42 en de X-Treme 25 gebouwd bij Standfast Yachts in Breskens.
Een aantal weken geleden is Standfast helaas failliet gegaan. Dit was uiteraard een grote telleurstelling voor zowel Luctor Yachts als G-Force Yachts. Om eventuele onduidelijkheden uit de lucht te nemen willen wij jullie laten weten dat Luctor en G-Force ‘alive and kicking’ zijn.

G-Force Yachts laat de X-Treme 25 bouwen bij Parnu Yachts in Estland door George Bol. Deze werf heeft zeer ruime ervaring met het bouwen van ontwerpen van Lutra Yacht Design en de productie loopt inmiddels op volle toeren.

Luctor Yachts gaat door met de productie van de Luctor 42 in samenwerking met KDK Composites in Malaga. De twee Spaanse bouwers die de afgelopen maanden hun ‘skills’ al hebben laten zien op de eerste Luctor 42, zullen op hun eigen werf de volgende Luctor’s gaan bouwen. Hun ervaring beslaat onder andere het bouwen van een drietal TP52’s en twee GP42’s.

Daarnaast hebben zij vele Snipes en andere kleinere boten gebouwd, hetgeen hun oog voor detail illustreerd. De ervaring in combinatie met de kundige werkers van KDK Composites, geeft Luctor Yachts veel vertrouwen in de gewenste top kwaliteit en een zeer goed doordacht en grondig project management. ‘On time, on budget and according to specification’ is het credo!

G-Force Yachts en Luctor Yachts staan voor absolute top kwaliteit en designs zonder compromis. Niet alleen voor onze jachten, maar ook voor onszelf staat degelijkheid hoog in het vaandel.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met Jort van Sisseren (Luctor Yachts B.V.) of Jeroen Wats (G-Force Yachts BV.).

Jort van Sisseren info@luctoryachts.com +316-46403185
Jeroen Wats jeroen@g-forceyachts.com +316-40599478

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: