Multilease Wereldkampioenschappen X-99 te Medemblik

Start X-99Op dit moment wordt voor Medemblik tot en met 4 juli 2008 het Wereldkampioenschap X-99 gezeild. Op zondag moest de practice race vanwege teveel wind worden gecancelled , maar op maandag tot en met woensdag was een shiftende windracht drie voldoende om 3 wedstrijden te volbrengen. De Duitse deelnemers domineren de top 10. Tevens zijn er Denen, Zweden, een Zwitser, een Belg en een Oostenrijker naar Medemblik gekomen.

Evenals vorig jaar wordt het veld aangevoerd door het Duitse Team Baltic Bay Laboe, Ger 408. Zijn hebben een reeks van 4 eerste plaatsen inmiddels op hun naam staan. Zij worden gevolgd door Jens Haldagar met zijn Niller. Op de derde plaats in het klassement staat Team Xive. Uitslagen zijn te vinden op de website www.wcx99.eu .

Klassement na 8 races:

Foto: Anusjka Martens - www.objectivo.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: