Belangrijke veiligheidswaarschuwing van Seago!

  • Author: Guy C.
    Date: vr, 15/08/2008 - 02:04

Seago reddingvestDe firma Seago, bekent van allerlei veiligheidmateriaal, roept bepaalde Seago reddingvesten terug. Ze zouden defect kunnen zijn, waardoor ze door slecht functioneren ernstige letsels zouden kunnen veroorzaken.

Het gaat om Seago 150 en 175 Newton Lifejackets, waaronder ook de Junior Lifejackets. Men vraagt om de fabricage datum na te kijken.

De fabricage datum is vermeld in Romeinse cijfers. Zo staat de fabricage periode van het laatste kwartaal van 2005 vermeld als ‘IV/05’. De reddingvesten in kwestie zouden gefabriceerd zijn in volgende kwartalen:

Fabricage labelFabricage labelIV/05

I/06

II/06

III/06

IV/06

I/07

Deze zouden verkocht zijn in Seago-verkooppunten in Groot-Brittannië, in marine winkels en via marine websites. Mocht een dergelijke reddingvest in je bezit zijn, STOP DAN HET VERDERE GEBRUIK. Verwijder de gas cilinder uit het opblaassysteem en dien het reddingvest terug in of stuur het op naar Seago Yachting Ltd, Mullany Business Park, Golden Cross, Hailsman, East Sussex, BN27 3RP, Groot-Brittannië. De reddingvest zal worden vervangen door een nieuw.

Voor verdere vragen, contacteer Seago Yachting Ltd op www.seagoyachting.co.uk

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: