Open Nederlands Kampioenschap Hobie Cat 2008 - Zandvoort

Hobie in actieVoor de kust van Zandvoort wordt op 16 en 17 augustus ’08 het Open Nederlands Kampioenschap Hobie Cat gezeild. Dit jaar is Watersportvereniging Zandvoort de gastheer waar het Hobie Cat geweld kan losbarsten. In vier klassen, Hobie Tiger, 16, 16 met spi en FX-one, zullen in totaal zeven wedstrijden gezeild worden mits de weergoden goed gezind zijn. Net als vorig jaar verwacht de organisatie weer een fanatieke competitie op het water met een deelnemersveld van zo’n 44 boten.

Zeemist zorgde voor ‘spannende’ momenten

Zeemist zorgt voor spannende momentenZeemist zorgt voor spanning“Voor wie er vorig jaar bij was kan zich nog herinneren dat zich op zaterdag spannende momenten hebben voorgedaan bij de eerste race.
Een spontaan opgekomen mistbank en gedraaide wind tijdens de race zorgde ervoor dat veel zeilers oriëntatieproblemen hadden en onderweg waren naar Engeland, in plaats van de bovenwindse boei. Spannend, maar wel een ervaring die je bijblijft”,
aldus Hobie Cat Holland.

Naast de wedstrijden zal Hobie Cat Holland ook dit jaar het Hobie way of life gevoel weer nastreven. Net als tijdens de Ronde van Texel 2008 zal op zaterdag een DJ na de wedstrijden voor sfeerverhogende muziek zorgen, terwijl een verzorgde maaltijd het geheel compleet maakt. Aanmelden voor het ONK Hobie Cat 2008 kan per email op info

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: