SEAQUEST YACHTS op de Hiswa te Water in IJmuiden

SQ 32Seaquest Yachts zal nu ook te zien zijn op de Hiswa te Water in IJmuiden die gehouden wordt vanaf 2 tot en met 7 september. Seaquest Yachts Benelux, gevestigd in jachthaven Lelystad Haven, zal daar aanwezig zijn met een nieuwe SQ 32. De bouwer van high performance racer cruisers, heeft momenteel 3 boten in productie, de SQ 32, de RP 36 - ontwerp Reichel en Pugh - en de Prima 38 one design.

Verder wordt er gebouwd aan een nieuwe 34 voet en staat er een 45 voet op stapel. De vloot van Seaquest wordt constant gemoderniseerd en aangepast. Redenen genoeg vonden ze in Lelystad om deze boten vanuit Dubai naar de lage landen te halen.

Seaquest bouwt op bestelling en dat heeft het voordeel dat ook de wensen van kopers vaak gerealiseerd kunnen worden. Wensen die de constructie en/of vaareigenschappen aantasten zijn echter niet mogelijk. In het programma van Seaquest is er ook de keuze om te kiezen tussen helmstok of stuurwiel.

Daarnaast zijn de boten standaard voorzien van carbon Harken blokken, een carbon spinakerboom, leder interieur, dynema vallen en schoten, een Jon Mast en op de 38 een Nordic Carbon mast.De SQ32 Lucifer in actieDe SQ32 Lucifer in actie Iedere seaquest is een extreem stijf en duurzaam schip dat voldoet aan de laatste eisen en handicapregels.

De SQ 32 is deze zomer uitvoerig getest en het maandblad Zeilen zal een testverslag publiceren in het Hiswa nummer dat eind augustus uitkomt. Mike Eaton, de oprichter en bootbouwer van Seaquest Yachts, zal op vrijdag en zaterdag van de Hiswa te water aanwezig zijn op de stand van Seaquest, de H44.

Informatie over Seaquest Yachts op www.lelystadhaven.nl en op H44 tijdens de Hiswa te water.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: