Organisatie Goese Sas Trophy belooft opnieuw mooi Oosterschelde zeilweekend

Zeilen op OosterscheldeOp 27 en 28 september biedt de organistie van de Goese Sas Trophy de zeilers weerom een gezellig wedstrijdweekend aan. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de echte racers, die in de IRC Club klasse aantreden, en de ontspannen cruisers welke in de ongemeten klasse meevaren. De talrijke sponsors van dit evenement aan de Oosterschelde zorgen naar goede gewoonte voor een gevulde steigerbar en ludieke prijzen voor de wereldkampioen cafézeilen 2008.

Via de website of onderstaande links kan je vooraf inschrijven en een rating bekomen. Zo bespaart u de meetingcommissie een hoop ellende op zaterdag. Het afhalen van de nodige papieren is hiermee mogelijk op vrijdagavond en zaterdagochtend in café het Loze Vissertje. Maar je kan ook gewoon ter plaatse inschrijven op vrijdagavond, zater- en zondagochtend in het zelfde bekende cafeetje.

Zeilinstructies

Bij het inschrijven ontvangt iedere deelnemer zijn instructies alsmede een aandenken aan de wedstrijd. De banen zullen worden afgeroepen op de briefing die plaatsvindt op zaterdag en zondag ochtend omstreeks 10 uur. Men tracht de banen te optimaliseren om zo iedere deelnemer, klein en groot, en prachtige zeildag te bezorgen. De vaste banen komen aldus te vervallen.

Steigerbar en avondmaal

Na de wedstrijd biedt het comité elke deelnemer een mooi opgevulde steigerbar aan, die dit jaar met de steun van Vedett zal worden gemonteerd TUSSEN de buitensteiger en de haven van Hansa (net over de dijk). 's Avonds voorziet de organisatie een avondmaal, keuze uit mosselen en ribbekes, en een DJ om de boel op te fleuren.

Prijzen

Door de fantastische sponsoring worden er dit jaar 2 mooie waterdichte digitale camera's alsmede 2 draagbare GPS-toestellen aangeboden. Daar bovenop zijn er de nodige alcoholische prijzen en mogelijkerwijze twee horloges van een toekomstige sponsor....

Handige Links

http://www.goesesastrophy.be/NORGT2007fin.pdf
http://www.goesesastrophy.be/inschrijf_gst.html

Website: www.goesesastrophy.be

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: