Inschrijven Light Vessel Race 2008 nog mogelijk

Aankomend weekeinde organiseert de RBSC Zeebrugge de traditionele Light Vessel Race bij Zeebrugge. Op vrijdag 5 september start de race vanuit Breskens om vervolgens in Zeebrugge op 6 en 7 september de inshore race te volbrengen. Of het dit jaar net zo onstuimig wordt als in 2007 is nog onduidelijk, sneeuw was het enige wat toen aan ontbrak. Het aantal deelnemers staat inmiddels op ruim veertig, inschrijven kan tot 3 september.

Maaltijden

Om iedereen te motiveren extra snel te varen zal vrijdagavond een frietkot de zeilers opwachten te Zeebrugge! Bij het havenkantoor kan dan de honger gestild worden. Voor het ontbijt en de lunchpakket wordt gezorgd. De organisatie verzoekt liefhebbers voor het diner (slechts 25 euro p.p) op zaterdagavond dit tijdig te melden i.v.m. de voorbereidingen.

Inschrijven

Inschrijving kunnen gedaan worden via de website van de RBSC op de volgende URL: http://www.rbsc.be/nl/5?categorie=YACHTEN Vanaf 3 september kan de organisatie te laat ingediende inschrijvingen weigeren.

Meer informatie: www.RBSC.be

Labels

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: