Mean Machine Team stopt TP52 campagne seizoen 2008

  • Author: Guy C.
    Date: ma, 04/08/2008 - 03:27
    Tags:

Mean MachineHet team van Peter de Ridder’s Mean Machine heeft officieel aangekondigd dat het haar campagne 2008 in het TP52 circuit stop zet.
Een heel moeilijke beslissing, maar op de weg naar succes was de drive wat zoek geraakt. Dit betekent geenszins het einde van het team, alsnog het persbericht. Na een rustpauze zal later worden beslist welke route het Mean Machine Team zal gaan varen.

Peter de Ridder zei nog: “We hebben prachtige momenten beleefd in deze klasse maar de tijd is gekomen om even halt te houden en te bezinnen. Ik heb nog even overwogen om wijzigingen in het team door te voeren om alsnog terug op de juiste koers te raken, maar dat zou mijns inziens onrecht gedaan hebben aan die fantastische groep waarmee we nu al vele jaren samenwerken.

Maar soms moet men durven toegeven onder onze standaard hebben gepresteerd. Als schipper en eigenaar neem ik daarvoor alle verantwoordelijkheid. In naam van het ganse team wil ik nog onze supporters, fans en mediamensen bedanken die ons en de TP52 Mean Machine al die jaren hebben gevolgd.”

www.mean-machine.nl
foto: Sander Van der Borch

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: