Inschrijving Rolex Regatta 2009 geopend

Inschrijving voor 36ste editie van de Rolex Regatta is vanaf heden mogelijk. De races zullen volgend jaar worden gehouden van vrijdag 27 tot en met zondag 29 maart, vanzelfsprekend weer bij St. Thomas Yacht Club (Virgin Islands) in de Caribbean. Het vroegtijdig informeren stelt veel zeilers weer in staat om familie en vrienden te bewegen aanwezig te zijn. Een combinatie van vakantie en lid van een shore team is hier niet ongewoon.

De Rolex Regatta is traditioneel omgeven door veel belangstellenden. De diverse havens in de omgeving, zoals de American Yacht Harbor en de Yacht Haven Grande bieden voldoende ruimte voor alle jachten. Iedereen kan hier volop genieten van het event, op slechts 30 minuten ‘motoren’ wordt het wedstrijdgebied bereikt en om 16:30 kan iedereen genieten van een drankje in de club.

Voor meer informatie: www.rolexcupregatta.com

Hier
is alvast de Notice of Race te downloaden.

Labels

Auteur:

  • Jasper van Staveren

    Jasper van Staveren, Jappie voor de zeilvrienden, is professioneel watersportfotograaf en specialist in online communicatie, Public Relations en Social Media. Binnen de zeilwereld kent men hem als voordekker binnen de verschillende ORC klassen, maar ook op het 'voordek' van een R.I.B. gewapend met zijn Canon camera. Al meerdere jaren schrijft hij voor ClubRacer met als specialisme de catamaran scene.

Voor u geselecteerd: