Wie wint de Conny van Rietschoten Trofee 2008?

Op 20 november aanstaande wordt bekendgemaakt wie de winnaar is van de Conny van Rietschoten Trofee 2008. De Conny van Rietschoten Trofee wordt jaarlijks uitgereikt aan een Nederlandse zeiler/zeilster, die zich heeft onderscheiden door een opmerkelijke prestatie in wedstrijdverband, dan wel aan een persoon die zich op bijzondere wijze voor de zeilsport verdienstelijk heeft gemaakt.

De meeste grote zeilevenementen zijn achter de rug en tot 1 oktober is iedereen nog in de gelegenheid om een nominatie te plaatsen voor een favoriet in een van de volgende vier categorieën:
* zeezeilen
* internationaal en olympisch zeilen/surfen
* jeugdzeilen/surfen
* bijzondere verdienste

Deponeer de betreffende naam (of namen) in één of meerdere categorieën in de ‘Stembus’ op de website van de Stichting Zeiltrophy. Per brief of e-mail kan natuurlijk ook. Vermeld kort waarom u vindt dat uw kandidaten de trofee verdienen. Uw voordracht moet uiterlijk 1 oktober binnen zijn.

Op basis van alle voordrachten stelt de jury vast welke zeilers en zeilsters in de verschillende categorieën zijn genomineerd. Uit hun midden kiest de jury de uiteindelijke winnaar(s) van de Conny van Rietschoten Trofee 2008.

Stichting Zeiltrophy
Zuidwijkring 155
1705 LR Heerhugowaard
www.vanrietschotentrofee.nl
info@vanrietschotentrofee.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: