Nominaties ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2008 bekend

De nominaties voor de ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards 2008 zijn bekend. De ISAF ontving de nominaties van over de hele wereld in twee categorieën. Tot 1 september 2008 was het mogelijk een favoriet aan te reiken. Bij de leden van de ISAF ligt nu de loodzware taak om te bepalen wie er met de titel vandoor zullen gaan. Vorig jaar waren Ed Baird en Claire Leroy de winnaars.

De genomineerden, verdeeld over twee categorieën, zijn:

Dames
Sarah AYTON, Sarah WEBB & Pippa WILSON (GBR)
Claire LEROY (FRA)
Elise RECHICHI & Tessa PARKINSON (AUS)
Alessandra SENSINI (ITA)
Anna TUNNICLIFFE (USA)

Heren
Ben AINSLIE (GBR)
Tom ASHLEY (NZL)
Francis JOYON (FRA)
Vincenzo ONORATO (ITA)
Ian WILLIAMS (GBR)

De winnaars zullen bekend worden gemaakt tijdens de ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards, dat wordt gehouden op dinsdag 11 november 2008 in Madrid. Naast de prestigieuze ISAF Rolex World Sailor of the Year Award Trophy krijgen de winnaars ook een Rolex uurwerk overhandigd.

Achtergrondinformatie over alle genomineerden kan worden bekeken op de website van ISAF Rolex World Sailor of the Year Awards.

Foto: © Carlo Borlenghi/Rolex

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: