Inschrijvingen oktoberraces 2008 geopend

De oktoberraces in Hindeloopen zullen dit jaar in het weekend van 4 en 5 oktober worden gehouden. De inschrijving staat inmiddels open voor zowel ORC gemeten schepen, eenheidsklassen en voor niet gemeten schepen. Hopelijk zijn de weergoden dit jaar beter gezind, vorig jaar stond er het hele weekend weinig wind. Op zondag waren veel zeilboten, door een uitzonderlijke windstilte in oktober, niet op tijd meer finshen.

Om de deelname nog meer te stimuleren wordt in de vrije klasse een apart klassement opgesteld onder SW-cijfer en zonder spinnaker. De hiervoor geldende SW handicap is samengesteld door sailsupport, op deze manier kan zelfs met kleine (duo) bemanning worden meegevaren.

Het inschrijfformulier is hier te downloaden.
Meer informatie op www.zvwestergo.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: