J22 Gaastra Nederlands Kampioenschap 2008 in Workum start over een week

J22Over een week is het weer zover, het J22 Gaastra NK 2008, dat op 12, 13 en 14 september doorgaat in Workum. Met de hoop op een mooie nazomer trekt de J22 vloot naar het hoge Noorden van de Lage Landen om daar te gaan uitmaken wie de blauwe nationale J22 wimpel van 2008 mee naar huis mag nemen. Er zijn veel favorieten waaronder de J22 teams die net pas terug zijn van het WK in Rochester - USA (meer hierover op de Nederlandse klasse site).

Buiten het fanatiek bestrijden van de nationale Gaastra titel 2008, is er door de organisatie ook voor een sociaal programma gezorgd. Vrijdagmiddag wordt er geopend met drie wedstrijden en een 'happy hour' waarna er aangeschoven kan worden voor een maaltijd om de spieren voor de volgende dag weer op te laden. Op zaterdag staan namelijk vier wedstrijden gepland.

Na die zware zaterdag kunnen er uitgebreid zware verhalen van de dag worden uitgewisseld, tijens... juist ja... een 'happy hour'. Dit wordt uiteraard weer gevolgd door een uitgebreid diner, wat tot in de late uurtjes zal voort duren.

Op de slotdag zondag staan drie wedstrijden op het programma, waarna de J22 Gaasta Nederlands kampioen 2008 bekend zal worden gemaakt. Hopelijk heeft die zijn/haar zwemkleding dan al aangetrokken, want naar aloude traditie ...

Inschrijven is nog steeds mogelijk, dus twijfel niet en zorg dat je getuige bent van wederom een spectaculair Gaastra J22 evenement. Mocht je interesse hebben maar niet over een J22 kan beschikken, dan is er nog een J22 klasseboot beschikbaar (meer hierover op www.j22.nl).

Info en foto: www.j22.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: