1ste Double Handed in Terneuzen

Op 20 september a.s beleeft Terneuzen haar eerste Double Handed race. Op de Westerschelde zal een lange route gevaren worden, start en finish zullen beide in Terneuzen zijn. Deze race staat open voor zowel de gemeten als de ongemeten boten, met of zonder spinnaker. Op dit moment staat de teller op ruim vijfentwintig schepen, maar is ruimte voor meer deelnemers.

Inschrijven is mogelijk tot en met 14 september. De inschrijfkosten voor deze race bedragen slechts 15€ per boot. Tijdens deze race bieden de organiserende jachthavens de deelnemers 4 gratis ligdagen aan. De innerlijke mens ook niet zal worden vergeten, voor een maaltijd zal worden gezorgd. Dit zal gepaard gaan met een muzikale omlijsting.

Voor meer informatie en inschrijving:
- www.wvhonte.nl
- www.wvneusen.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: