Gelukkig en Voorspoedig Nieuwjaar!

Het voltallige ClubRacer – team wenst iedereen een voorspoedig 2009. Met dank aan de adverteerders, aan wie wij een stabiel economisch jaar toewensen. Met dank aan de 1753 geregistreerde bezoekers, zonder wie het op ons forum maar een saaie boel zou worden. Zij maken van ClubRacer echt de belangrijkste zeilsite van de Benelux. Uiteraard blijft onder leiding van een gedreven oprichter het team van editors en moderators voor jullie de zeilwereld van nabij volgen en verslaan. Wij wensen alle zeilers een behouden vaart en schitterende sportieve duels in de komende wedstrijden en regatta’s. En hou het veilig hé menskes!

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: