Verkiezing van de KBYV Yachting Awards start vandaag dmv SMS

  • Author: Guy C.
    Date: za, 10/01/2009 - 15:31

De verkiezing van de KBYV Yachting Awards is volop aan de gang. De prijsuitreiking vindt dan ook plaats op vrijdag 13 februari tijdens de Belgian Boat Show te Gent. Er wordt “gevaren” in 4 categorieën: Yachtman, Yachtwoman, Yachtingmanager en Yachtingbelofte 2008. Er kan vanaf vandaag door middel van SMS gekozen worden uit een shortlist en dit tot 10 februari.

Voorafgaand werd aan de verschillende federaties, clubs, klassen en pers de vraag gesteld welke kandidaten zij graag hadden zien verschijnen op de shortlist en waarom. Een selectie van Yachting experts bestaande uit vertegenwoordigers van de Watersportpers, het BOIC, het BLOSO, Race Officials, trainers, ex laureaten, enz. distileerden daaruit dan de huidige shortlist. En vanaf vandaag 10 januari kunnen supporters dus hun favorieten op die shortlist aanmoedigen door een SMS te sturen.

De behaalde SMS stemmen gaan dan het gewicht bepalen van de 8 stemmen uitgebracht door 4 bestuurders van de KBYV, 2 stemmen komen van de FFYB en VVWrecrea eb VYF hebben elk nog 1 stem uit te brengen. Indien minder dan 100 stemmen ontvangen worden, is de verhouding 50/50 tussen SMS voting en deze 8 stemmen. Tussen de 100 en de 500 stemmen wordt deze verhouding 75/25 in het voordeel van de SMS voting en bij meer dan 500 stemmen wordt deze verhouding zelfs 90/10. Dus SMS-en is de boodschap!

Om voor uw favoriete kanditaat te stemmen moet u een SMS sturen naar het nummer 3378 met de vermelding zoals die in onderstaande lijst te zien is (bv MALE 1). Indien uw stem aanvaard is krijgt u een bevestigingsbericht terug. Per categorie kan je maar één stem uitbrengen. Je kan stemmen tot vrijdag 6 februari om 12u00. Per SMS betaal je 0,50 Euro.

En dan de shortlist waaruit gekozen kan worden. De genomineerden staan in alfabetische orde met vermelding van hun discipline in 2008.

CATEGORIE YACHTMAN
1. De Blieck Christophe - Eenheidsklassen - sms MALE 1
2. Godefroid Sebbe - Multi Hull - sms MALE 2
3. Kleinjans Michel - Zeezeilen - sms MALE 3
4. Pilate Philippe - Zeezeilen - sms MALE 4
5. Vyvey Leander - Kite Boarding - sms MALE 5

YACHT WOMAN
1. Brouwers Carolijn - Multi Hull - sms FEM 1
2. Maes Laura - Eenheidsklassen - sms FEM 2
3. Van Acker Evi - Eenheidsklassen - sms FEM 3

YACHT BELOFTE
1. Cleeren Gilles - Eenheidsklassen - sms BEL 1
2. De Bruyn Kjell - Windsurfen - sms BEL 2
3. Lauwers/De Munck - Eenheidsklassen - sms BEL 3
4. Optimist Class Team -Eenheidsklassen - sms BEL 4
5. Stals Adeline - Eenheidsklassen - sms BEL 5

YACHT MANAGER
1. Antwerp Rescue Team - Race Officials - sms MGR 1
2. De Wannemaeker Bruno - Race Official - sms MGR 2
3. Organizing Committee Europees Kampioenschap Laser & Radiaal Nieuwpoort - Race Officials - sms MGR 3

Stemmen maar!

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: