Nieuwe voorjaarscup voor Noord-Nederland: de Lenco Regatta

Op het IJsselmeer wordt op 25 en 26 april 2009 dit jaar voor het eerst de Lenco Regatta gehouden. Hiermee is er een volwaardig wedstrijdevenement in Noord Nederland voor ORC I, II en III, IRC I, II en III en een vrije klasse bijgekomen. Het is het eerste zeilevenement van het seizoen en er worden zo’n 60 boten verwacht. Als locatie is gekozen voor Flevo Marina Lelystad, een gezellige locatie waar bovendien alle faciliteiten aanwezig zijn.

Het evenement wordt luxe aangekleed door de hoofdsponsor. In de deelnameprijs zijn steigerbier en een heerlijk diner, verzorgd door het befaamde Alliance-restaurant De Hamert, inbegrepen. Het walprogramma wordt bovendien omlijst met diverse muzikale verrassingen, met als hoogtepunt een spetterend optreden van de Nederlandse zangeres Glennis.

Behalve overallprijzen per klasse zijn er tevens dagprijzen te verdienen. Onder de te winnen prijzen bevinden zich LCD-televisies en andere prachtige consumenten electronicaproducten van het merk Lenco.

Inschrijven kan via www.lenco.eu/regatta Ook de Notice Of Race is hier beschikbaar.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: