Henri Lloyd met beursaanbieding tijdens de Belgian Boat Show

Henri Lloyd zeiltas rugtasHenri Lloyd heeft een nieuwe dealer gevonden in Sailing Stories – The Nautic Store te Nieuwpoort. Tijdens de Belgian Boat Show staat Sailing Sories – The Nautic Store met een beursaanbieding van Henri Lloyd. Bij besteding van 200 euro of meer ontvangt u gratis een Henri Lloyd rugtas (t.w.v. 49 euro) en bij een besteding van 400 euro of meer ontvangt u gratis een Henri Lloyd zeiltas met een inhoud van 85 liter (t.w.v. 89 euro).

U vindt Sailing Stories – The Nautic Store op de Belgian Boat show, stand 1710. Vanaf 4 april openen zij hun nieuwe winkel op de Pieter Deswartelaan 57. Sailing Stories – The Nautic Store Pieter Deswartelaan 57 8620 Nieuwpoort Tel.:+32 58 24 18 83

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: