Bach Yachting sinds begin 2009 dealer Archambault zeiljachten

ArchambaultBach Yachting, dealer van Salona Yachts en Summit Yachts, is sinds het begin van dit jaar dealer voor de Franse Archambault zeiljachten geworden.
Directeur Bach Yachting Jascha Bach: "Wij zijn verheugd over de toevoeging van Archambault Yachts aan ons aanbod. De combinatie van perfecte IRC racer die tevens de mogelijkheid biedt om met de familie ontspannen te zeilen maakt dat de Archambault jachten uitstekend aansluiten bij ons bestaande gamma van Performance Cruisers."

Archambault bouwt al meer dan 50 jaar zeiljachten. Van de totale productie zeiljachten wordt 60% geexporteerd. De range van Archambault Yachts bestaat uit de A35 en de A40RC en is sinds kort uitgebreid met de A31. De ontwerpen kenmerken zich als typische IRC Cruiser-racers door hun 9/10 rigging met non overlap genua configuratie en een loden vinkiel met ruim 40% ballastaandeel.

De kwaliteit van de Archambault jachten is inmiddels bevestigd door de titel van Jacht van het Jaar voor de A40RC in 2004 en voor de A35 in 2007 (Voile Magazine). De A35 werd afgelopen jaar in de VS nog genomineerd voor Yacht of the year 2009. Het online zeilmagazine Watertrends kopte er begin 2007 ook al mee: "Archambault boats komt met een nieuwe winnaar voor IRC zeilwedstrijden: de A40RC."

Kijk op www.bachyachting.nl of www.archambault-boats.eu voor meer informatie.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: