Opnieuw veel topzeilers bij Nederlands Club Kampioenschap Teamzeilen

Opnieuw veel topzeilers bij Nederlands Club Kampioenschap TeamzeilenKomend weekend wordt opnieuw het Nederlands Club Kampioenschap Teamzeilen gehouden. Nog meer topverenigingen (zoals titelverdediger De Kaag, de Braassem, RZV, KR&ZV De Maas, ZCK, Aegir, VWDTP, KNR&ZV Muiden) dan vorig jaar reizen met hun beste zeilers af naar de Maashaven te Rotterdam, alwaar voor de derde keer op rij de MaxFun 25 het ‘weapon of choice’ is.

Een kleine selectie van het talent dat te bewonderen zal zijn: Carolijn Brouwer, Sven Coster, Merel Witteveen, Annelies Thies, Mandy Mulder, Peter Peet, Nic Bol, Alwin van Daelen, Steven le Fevre, Atse Blei. De Kaag is titelverdediger en zal hard moeten strijden om o.a. het ‘self-proclaimed Dreamteam II’ van de Braassem te verslaan.

Na het succes van vorig jaar was de limiet voor het aantal inschrijvingen voor de editie 2009 binnen twee dagen na opening bereikt. Onder de inschrijvingen een aantal interessante debutanten zoals Muiden, VWDTP en ZCK.

Het belooft zonnig te worden, met een draaierig windje, dus spanning zal er weer genoeg zijn. We kunnen het iedereen dan ook aanraden om een kijkje te gaan nemen op de tribune bovenop het gebouw direct aan het water, net als Ivo Opstelten vorig jaar.
Jop Dutilh bevestigt desgevraagd namens de organisatie: "Iedereen is welkom bij het ‘eerste zeilstadion van Nederland’. We gaan er opnieuw met behulp van KPMG Meijburg een nog mooier evenement van maken dan vorig jaar!".

Meer info: www.worldportsail.nl
Tekst: Harm Tiddens

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: