Nautix Shop gespecialiseerd in antifouling opent nieuwe webwinkel

Nautix Shop gespecialiseerd in antifouling opent nieuwe webwinkel - www.nautix.beAntwerpen, 24 oktober 2009 – Vanaf heden zijn de deuren van de nieuwe online winkel gespecialiseerd in Nautix antifouling en nautische verfproducten geopend: www.nautix.be.
In tegenstelling tot vele andere watersport webwinkels focust deze shop niet primair op een breed gamma aan watersport producten, maar op één nichemerk: 'Nautix marine paints'. De Nautix antifouling en verwante producten staan centraal en worden door Nautix.be zelf geïmporteerd uit Frankrijk. Er zijn diverse soorten antifouling en primers beschikbaar, kleuren en volumes.

Voor recreanten en sportieve watersporters

De Nautix Shop heeft voor elke booteigenaar de juiste antifouling en nautische verfproducten in huis. De recreatieve zeiler of motorboot vaarder is vanaf de homepage slechts 2 klikken verwijderd voor zachte / zelfslijpende op koper gebaseerde Nautix A3 T.Speed antifouling. Voor de sportieve zeilboot, zeiljacht en snelle motorboot vaarder is er de harde op koper gebaseerde Nautix A4 T.Speed antifouling. Beide antifoulings beschikken over 'sliding agents' om de wrijvingsweerstand te verlagen wat resulteert in een hogere bootsnelheid en zuiniger verbruik bij motorboten.

Toegankelijk en veilig

De online winkel van de Nautix Shop is gebouwd met het oog op gebruiksgemak. Bezoekers kunnen moeiteloos navigeren door de webwinkel en zijn op maximaal 2 klikken verwijderd van de producten. De Nautix antifouling, primer, thinner, vulmiddel en plamuur zijn op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. Alle Nautix producten zijn op de foto's tot in detail te bekijken. Vragen per e-mail worden tijdens de kantooruren dezelfde dag beantwoord. Betalen kan makkelijk en veilig via Paypal (Visa) of bankoverschrijving.

Actie

www.nautix.be viert de opening met een actie: wie de couponcode weet te vinden via de bannercampagne op diverse watersportwebsites krijgt 10% korting op de adviesverkoopprijzen. Er zullen meerdere van dit soort acties volgen.

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Comments

Voor u geselecteerd: