VYF Seminars 2009

VYF Seminars 2009Het VYF verzorgd dit najaar weer seminars met het doel : het opleiden van race officials en judges. Het is een basis opleiding die tot doel heeft mensen, die reeds in het verenigingsleven meedraaien, bij het organiseren van wedstrijden, te voorzien van meer kennis. Na het seminar kan men eventueel deelnemen aan het examen van het KBYV dat na het behalen, de erkenning geeft tot Deputy National Race Officer of tot Deputy National Judge.

Op 21 en 22 November is het VYF Seminar Jurering geprogrammeerd , dat door Johan Devocht zal worden verzorgd. Voorbereiding hierop kan door middel van het boekje: De Regels voor Wedstrijdzeilen verkrijgbaar bij het VYF secretariaat.

Op 28 November zal het VYF Seminar Race Management gehouden worden, dat door Bruno de Wannemaeker en Joep Straus gegeven gaat zijn. Voorbereiding hierop kan door het bestuderen van De Regels van Wedstrijdzeilen Deel 3 – 6 – 7 – Appendix A – K en L.

De juiste plaats, uren en prijs worden later gecommuniceerd in functie van de herkomst en het aantal deelnemers.

Gelieve uw Inschrijvingen te sturen vóór 30 oktober naar nelly@vyf.be
 
Het examen van het KBYV zal doorgang vinden op 12 december 10.00 uur in de BRYC te Brussel.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: