WK Melges 24 in Annapolis USA nadert zijn ontknoping

WK Melges 24 in Annapolis USA nadert zijn ontknopingDe zeer wisselende omstandigheden geven veel veranderingen aan de top. Voor het evenement waren er nog 11 kanshebbers. Dat is met nog 3 races te gaan terug gebracht naar 3. De Nederlandse vertegenwoordiging met Wietze Zetsema aan de helmstok staat op een 24ste plaats. Wietze won in september van dit jaar het Nederlands Kampioenschap Max Fun 25 met 2 vingers in de neus en treft hier een ander niveau.

Volg de finale via:
www.melges24worlds2009.com
www.melges24.com

Dagelijkse beelden zijn te zien op:
www.t2p.tv

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: