Nederlandse Kampioenschappen en Competities voor zeiljachten in 2010

Kampioenschappen en Competities voor zeiljachten in 2010Zaterdag 8 november hebben het Noordzee Club bestuur en een groot aantal verenigingsvertegenwoordigers de wedstrijdkalender voor de scherpe kajuitzeiljachten afgestemd. Over een aantal organisatorische zaken werd uitvoerig van gedachten gewisseld. Ten aanzien van de zeilkalender lopen er nog enkele gesprekken, maar met 95% zekerheid ziet het schema er zoals op de afbeelding uit.

Inmiddels is de zeilkalender op de ClubRacer en de Noordzeeclub website bijgewerkt. U vind daar de data en de website adressen van de relevante evenementen.

Gesproken werd ook over het wedstrijdkalender magazine. Hoofdredacteur Rob Schutte kondigde aan dat de ambitie is om de kalender eerder (midden januari) dan in vorige te doen verschijnen, zodat wedstrijdteams er voor hun planning gebruik van kunnen maken. Alle meetbriefhouders krijgen het magazine gratis toegestuurd. Nieuw is dat bemanningsleden ook een exemplaar kunnen aanvragen. Stuur hiervoor een e-mail naar wk@noordzeeclub.nl

De vergadering besteedde geruime aandacht aan een evaluatie van het afgelopen seizoen. Bijna alle evenementen constateerden een groei in het deelnemers aantal. Onderwerpen met meer dan gemiddelde belangstelling: uitslagverwerking, veiligheid categorieën en de handhaving daarvan, wanneer stel je uit bij harde wind, sportboten en andere niet-standaard typen kajuitjachten.

www.noordzeeclub.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: