Veel America's Cup nieuws

Gisteren verschenen de eerste beelden van de BMW Oracle wing op het internet. Een beest van een wing want de lengte is groter dan de vleugel van een Airbus 380! Astrid in Dubai maakte een korte fotomontage op YouTube:

De BMW Oracle Racing blog kreeg ook haar dagelijks update met vele verslagen en foto's van de eerste test:
http://bmworacleracingblog.blogspot.com/

Ook de locatie van de volgende America's Cup krijgt haar portie nieuws, Valencia is terug in de running:
http://www.thenational.ae/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091111/NATIONAL/…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: