Veel America's Cup nieuws

Gisteren verschenen de eerste beelden van de BMW Oracle wing op het internet. Een beest van een wing want de lengte is groter dan de vleugel van een Airbus 380! Astrid in Dubai maakte een korte fotomontage op YouTube:

De BMW Oracle Racing blog kreeg ook haar dagelijks update met vele verslagen en foto's van de eerste test:
http://bmworacleracingblog.blogspot.com/

Ook de locatie van de volgende America's Cup krijgt haar portie nieuws, Valencia is terug in de running:
http://www.thenational.ae/apps/pbcs.dll/article?AID=/20091111/NATIONAL/…

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: