Uitnodiging kampioen der kampioenen

Uitnodiging kampioen der kampioenenOp 22 november heeft de jaarlijkse zeilwedstrijd kampioen der kampioenen plaats op het Galgenweel. De wedstrijd staat open voor alle Belgische zeilers die eerst, tweede of derde eindigde in een Belgisch kampioenschap in 2008 of 2009 (ook 2008 daar de wedstrijd vorig jaar diende te worden afgelast).

Zowel zeilers uit de zwaardboten, kielboten, multihull of planken komen hier in aanmerking maar de wedstrijd wordt in de Laser eenheidsklasse zwaardboot gevaren.

Samen maken ze uit wie “de kampioen” onder hen is.
Registratie is verplicht.

Voor meer info www.rycb.be

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: