KBYV wil niet meer samenwerken met de watersport media voor verkiezing yachtman & yacht-vrouw

Uitreiking yachtman, yacht-vrouw, yachtmanager en yachting-belofte 2008Volgens het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond (KBYV) is de procedure voor de verkiezing van de Yachtman, Yacht-vrouw, Yachtingmanager en Yachting-belofte 2009 gestart. Het KBYV vraagt vriendelijk onze medewerking om bekendheid te geven aan dit gebeuren zodat ze een volwaardige nominatielijst kunnen samenstellen, bij deze gebeurd.

Hoe het KBYV aan de hand van uw voorkeuren de genomineerden gaat bepalen weten we nog niet. De toentertijd innoverende zonder-vooroordelen-manier in samenwerking met de landelijke watersportpers is spijtig genoeg voltooid verleden tijd. Het VYF en de VVW hadden om deze reden in 2008 hun medewerking al stop gezet.

De uiteindelijke keuze, op basis van de interne KBYV selectie, zal toch volgens de aankondiging opnieuw door de zeilers bepaald worden en de procedure hiervoor begint op 9 januari 2010. Hoe dit juist zal gebeuren wordt later bekend gemaakt, vertelt Johan Devocht, de secretaris generaal van het KBYV.

Het KBYV verwacht jullie voorkeuren, maximum 3 per categorie, uiterlijk tegen 1 december 2009 zodat zij de genomineerden kunnen bekendmaken tegen 15 december.

Hoe kan je nomineren?

Vul op het bijgevoegd nominatieformulier (hieronder in de bijlage) de reden, palmares, prestaties, enze... in en waarom de kandidaten volgens u genomineerd moeten worden. Zend dit naar:

 • als attachment van een mail naar:
  yachting.nominees.2009@gmail.com
 • als fax naar het nummer: 03/219.77.00;
 • of als brief naar:
  KBYV-FRBY
  Yachting.nominees 2009
  Beatrijslaan 25
  2050 Antwerpen
Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: