Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de Braassem

Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de BraassemAfgelopen zondag heeft ook de Melges 24 weer deelgenomen aan de winterwedstrijden. In oktober waren ze met 3 boten, nu met 4 daar Carlo Vroon met Wietze Zetsema aan het roer weer terug zijn van het WK in de Verenigde Staten. Deze stijgende lijn zal zich doorzetten daar ook enkele Belgische team's de winterwedstrijden op de Braassem gaan varen (waaronder onze forummodurator Jeremy) .

De Melges 24 zit in de zelfde start groep naast 5 lasers SB3 en 1 MaxFun 25.

Meer info: Winterwedstrijden WV Braassemermeer

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens is een Belgisch zeezeiler, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler. Was schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen, won 2x de Antwerp Race (IRC en Sportboten) en werd met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: