Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de Braassem

Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de BraassemAfgelopen zondag heeft ook de Melges 24 weer deelgenomen aan de winterwedstrijden. In oktober waren ze met 3 boten, nu met 4 daar Carlo Vroon met Wietze Zetsema aan het roer weer terug zijn van het WK in de Verenigde Staten. Deze stijgende lijn zal zich doorzetten daar ook enkele Belgische team's de winterwedstrijden op de Braassem gaan varen (waaronder onze forummodurator Jeremy) .

De Melges 24 zit in de zelfde start groep naast 5 lasers SB3 en 1 MaxFun 25.

Meer info: Winterwedstrijden WV Braassemermeer

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: