Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de Braassem

Melges 24 zeilen ook de winterwedstrijden op de BraassemAfgelopen zondag heeft ook de Melges 24 weer deelgenomen aan de winterwedstrijden. In oktober waren ze met 3 boten, nu met 4 daar Carlo Vroon met Wietze Zetsema aan het roer weer terug zijn van het WK in de Verenigde Staten. Deze stijgende lijn zal zich doorzetten daar ook enkele Belgische team's de winterwedstrijden op de Braassem gaan varen (waaronder onze forummodurator Jeremy) .

De Melges 24 zit in de zelfde start groep naast 5 lasers SB3 en 1 MaxFun 25.

Meer info: Winterwedstrijden WV Braassemermeer

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: