Winter-clinics F18 Klasse Nederland

Winter-clinics F18 Klasse NederlandVanaf 28 november organiseert de F18 Klasse Nederland een zevental clinics voor haar leden. Sprekers zijn Coen de Koning, Mischa Heemskerk en Sven Karsenbarg. Alle sprekers zijn Watersportverbond-erkende coaches en zelf ook enthousiaste zeilers. Locatie van de clinic is het Internationaal Zeilwedstrijdcentrum Den Haag, Hellingweg 136 te Den Haag (Scheveningen).

Deze locatie is door het Watersportverbond gratis aangeboden aan de F18 Klasse. Een prachtig initiatief, waar de F18 Klasse dan ook zeer verheugd mee is. Hierdoor blijkt eens te meer dat het Watersportverbond bezig is om “het catamaranzeilen” als volwaardige sport op te nemen in haar beleid. Bijkomend effect van de clinics in Scheveningen is het feit, dat deze relatief nieuwe locatie van het Watersportverbond beter bekend wordt bij de catamaranzeilers en dat deze weten dat ze er welkom zijn!

De inhoud van deze clinics is gebaseerd op de input van een aantal F18-zeilers, zodat deze clinics zeer nauw aansluiten op de behoefte van deze doelgroep. Inhoud van de clinics is te vinden op de website van de F18 Klasse Nederland, www.f18.nl

De clinics worden gehouden op zaterdag, van 14.30 – 17.30 op de volgende data:

2009

28 november
12 december
19 december

2010

09 januari
16 januari
23 januari
30 januari

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: