Nederlandse top drie in Aruba Heineken Catamaran Regatta

Moret/Smissaert in actieBij de Aruba Heineken Catamaran Regatta was de competitie vandaag weer op sterkte. De broers Pols gaan nog altijd onbedreigd aan de leiding van de Aruba Heineken Catamaran Regatta. Er was volop actie met enkele capsizes als gevolg. Tien van de vijftien teams konden de stevige zeilcondities handelen. Xander en Marc Pols wonnen beide races, maar voelden vooral in de eerste race toch enige druk van John Moret en Paul Smissaert.

Maar dit onfortuinlijke tweetal hield het opnieuw niet droog, waardoor Leo Ambtman en Maarten Kroon hun Tornado er gemakkelijk langs konden sturen.

Moret, met gekneusde hand: "Wij zijn de kampioenen van het omslaan deze week. Maar we zijn er nu klaar mee. Morgen pakken we Xander."

Top drie Aruba Heineken Catamaran Regatta:

1. NED - F18 - Xander & Mark Pols, 3 punten
2. NED - F18 - John Moret & Paul Smissaert, 6 punten
3. NED - Tornado- Leo Ambtman & Maarten Kroon, 22 punten

www.arubaregatta.com

Foto: Steve Arkley
Tekst: Diana Bogaards

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: